>_<

Och dagarna bara flyger fram, snart är det helg.. :D
Idag skall jag bara softa och läsa en bok, dryga vid datan. Ring gärna om ni har tråkigt :)

<3

Loka päron.

Ja, då var det lov ja. Kul för alla då.. själv så jobbar man, det är ju så kul att gå upp 6 varje dag! Fast det är mitt fel så får slå mig själv på fingrarna, det ända dåliga med jobbet är att jag har fått så inihelvetes jävla*2 ont i Underarmarna, helt sjukt. Känns som att någon har tagit ut allt kött ur mina underarmar och malt ner till ICA-kött. outsch. Men så har jag ju målat 300 brädor också, wellwell.

Annars då?
Jovars, i förrgår så gled jag och Jonas ut i sommarvädret så jag kunde få lägga min första piece ( målning ) vid H.C . Det kändes sjukt soft, knäckte en 2.8a och bara njöt av solen och vädret och lukten av sprayfärg. Glatt!

& Igår så fixade jag da data, sen efter några timmar så blev jag uppringd av Jonas som bjöd upp till dans, nej vafan, bowling menade jag. Så snabbt som fan fick jag stressa till bussen in till hallen och bli förudmjukad och ägd på bowling av Emil, Jonas, Willy och Johan . Efter det så skulle ju dom såklart festa och ha kul, något som vi hårt arbetande svenska ungdomar inte kan göra. Så hem o Godnatt.

Idag har jag köpt nya skor, övningskört och käkat årets sista semla.

Ha det bättre. / R :)


KRÅNGELPÅNGEL.

Nu är äntligen datan fixad efter en jävla massa krångel. Nu skall jag pusta ut och ta en dush och så skriver jag säkert några rader när min hjärtpuls har sjunkit med ca 200 slag..

pejjs!

Totalt jävla lungn.

Na.. Det blev inget Slite för vår del, det som kunde bli en sån otrolig resa blev inget annat än en hopplös förhoppning. Kanske bäst så :P Istället så drog jag in till Willy, chillade ett tag, vi försökte komma på om det hände något roligt som man kunde hitta på, när Frida plötsligt ringde, Och vi trallade ner på Donken och mötte Frida och Pontus.

Så nu var vi 4 st som inte hade ngt att göra, så efter lite slötittande på film hos Willy så gick vi till Donken igen och kände oss som 14-år igen. I brist på annat så gick vi omking och yrade i innerstan ett tag tills Fridas Och Pontus buss gick hem. Då gick jag hem till Willy med en skitdryg huvudvärk som hade ploppat upp i hjärnbalken, väl hos Willy så softa vi ner och såg en skitkul film till jag tillslut däckade.. Den lungnaste lördagen hitills i år. Skönt :)

Och idag har jag bara sett Innebandy och vart med Jonas :)
Senare blir det Kurt Wallander and the gang på tv:n tillsammans med popcorn och saft =)

Och imorrn börjar jag jobba :O Hjälp..

Ps. Min data är helt störd så jag kan inte lägga upp bilder eller ngt nu för då laggar skiten ihop, men skall fixa den imorrn iaf :) Ds


Jag kan förstå er.

Ja, det blev ett drastiskt slut på våran resa, men när man hittar en biljett dirr till Gotland från kina så lägger man ju vantarna på den. Det fanns dom som blev lite arga på att vi inte fortsatte, men vi får skylla oss själva om statistiken slår i marken dom kommande dagarna, men vi är ju hårda som sten så vi kan ju ta det^^
Så nu är det hederligt fucking bloggande som gäller, vad som händer i mitt omtumlande liv, eller ah bara skojja . Mitt normala liv . Eller nått sånt, hah.

Har ägnat hela kvällen åt att vara inihelvete trött, att göra så lite som möjligt. Sett på Rattatoile ( hur det nu stavas? ) Med min familj.

Nu skall jag ta en dush och knapra ÖoB jordnötsringar och se på en Svensk Thriller. En hemmakväll, damn, första på säkert månader. Iaf på en fredag, men jag kände att jag behövde det.. en liten annan förklaring är kanske att jag inte kan göra ngt heller för att jag har bandymatch imorrn ^^ Nu skall jag sluta tjata och hoppa in i suchin , nej vafan, Dushen . Så Puss på rumpan och ha en jävla bra fredag !

Och imorrn så skall vi nog ta an det stora uppdraget att utforska ett av Gotlands mest omtalade ställe där det ryktades om fest , ..vi skall till.., Slite! Oväntat va? Jag tror nog du hoppade av stolen när du läste det,.

aja, Puss ! ®

image61
Mikkan och Tuva, Tuva som kmr bli en av mina partykompisar imorrn :)

DEN STORA, GRACIÖSA AVSLUTNINGEN .

Vi tröttnade på att sitta i detta pissiga kinesfängelse, så vi köpte en flygbiljett hem, till köttbullarnas förlovade land. Vi köpte ny öl och blev fulla,as-fulla.. Så var den sagan slut.

Ett enormt steg ut ur garderoben. Dag- 7.

Hur kunde vi undgå det?

Vilka patetiska patrask vi är, det var ju så jävla uppenbart. Efter Jättens små fisförnäma rörelser och feminima stil, Så plingade det till i nöten och vi fick en uppenbarelse om att el negro kunde vara homosexuell. Efter vårt dagliga morgonstryk och saliv-fika så klev han med jättesteg ut ur garderoben och ja, ni fattar.
Han är ju fan mesigare än en mask under pistolhot och skulle inte skada en efterbliven myra om han ens skulle få 1 miljon falska 1dollar sedlar dåligt paketerade av flippiga påtända afghan kids. Hans namn är " Hans " Gaygaygay, (Nästan bögigare än Per Gessle. ytterst nära ) efter Elias garvat hejdlöst i några timmar åt hans namn så flyger ett enormt stort moln av lättnad in över oss, nu så har vi en ny fag-buddy. 2 svenskar och en svarthyadhomosexuell mot en hög korrupta ris-rullare. Imorrn, imorrn då skall vi inleda akt 1 , då kommer vi 1 steg närmare den mörka kinesiska djungeln.




Watoosh.blogg.se


( och, vi är inte rasistiska, I´ts just for fun. Så ta inte illa upp.)


Skräck. Dag-5

Mörkret har vilat över oss denna dag och vi har inte vågat röra en fena, med rädslan att bli brutalt våldtagen eller mördad av våran nya cellkamrat. Så här på den iskalla betongen ligger vi och försöker hålla värmen och wappar på våra alldrig batteribristiga mobiler.

Vi försöker Hålla huvet uppe..




watoosh.blogg.se



Den gigantiska cellkamraten. Dag- 4.

Natten inatt var hyggligare än den igår, om man bortser från den hänslyslösa elias beroende av filt. Låg och frös hela natten pga av täckbrist, men det var RenaRamaRolf lyxen om man gämför med allt annars crap man utsätts för här. Efter en stabil frukost besående av slaktad kinesisk katt, friterad. Med rostat flens från dårarnas bårhus , serverad till en hand med bakteriesmittat vatten så var jag balanserad som en kines under hiroshima bomben. Efter ett tag så uppmärksammades jag utav att en gigantisk skugga drog över oss. När jag vände mig om sakta med en ilande rysning i ryggraden så står en stor, en riktigt jävla stor , rent av gigantisk, Svarthyad.

Porro säger med darrande och rädd tyst röst  -" vid babylons rökande bravader, herrejäävlar vilken n***r ! " .
 
Jag nickar ytterst diskret samtidigt som el giganto säger :
- " Hello "
 med en basröst som skulle få en hel flock med kinesiska bysonoxar att vibrera bort till Arjeplog på 0,1 sec så går han in våran  nu ännu mörkare cell och slaktar oss direkt med sin iskalla blick, vi blir dödade direkt. Han tar våran filt och lägger sig ner på betongen och somnar. Jag och Elias börjar direkt smida våra planer för hur fan vi skall få bort denne jätte, hur vi skall komma bort från detta  horribla ställe.. Mitt i smidandet får jag syn på en sak som får en perfekt idé att flöda igenom min numera förstörda hjärna..

häng kvar..

Watoosh.blogg.se  <---

my hands- Dag 3

hijackade ett tuggummi igår och dom mörbultade och klådde mina händer med 150 piskrapp med kniv-vassa rakblad. Så är inte kapabel till at skriva något mer denna inhemska dag..


Blod på väggarna. Dag-2

Jag överlevde sarsen efter en inhemsk natt av diarre, kvävnigar, krampsammandragningar i undre delen av pungen och 45 grader celcius feber. Jag är glad över att jag lever, eller igentligen inte, vill bara dö. Men vi är starka, vi skall vinna över dessa chineesfucks, När jag precis fått upp ögonen efter varböldarna runt ögonen hade laggt sig så ser jag att en enorm, anabola++ guling tar tag om mina ben och som en oskyldig kattunge släpar han ut oss och slänger in oss i dushen. Elias vrålar på ett orespektfullt sätt till vakten att

- du skall få smaka svensk stålnäve din fula jävel !

.Vakten uppfattar inte vad som händer i hans omgivning men  vevar som en efterbliven terminator in en rallarsving mitt i solarplexus på Elias så han dunstar mot stengolvet med en kraft på 1 elefant newton. Efter att ha hjälpt elias upp på ben så ser vi 2 " extra soft " tandborstar studsa mot golvet framför våra irriterade ögon. " gör det rent " Säger vakten på icke-godkänd kinesengelska.

Våra ögon får vittna blod, 3 blodiga dushar, Vi drog slutsatsen av att det var någon stackare som antingen tappat tvålen i dushen och blivit grupp-rejpad eller om det hade varit en iskall kinesisk knivfajt,. Vi började gnugga med våra softborstar , borsta bort blodet från väggarna, medans vakthelvetet stog och rökte en feting och sippa på en whisky vid ett bord längre bort. För att hålla humöret uppe så lekte vi leken " gissa blodet " där vi med våran sjuka förstörda fantasi fick säga vad blod stänken på betongväggarna och blodpölarna på golvet liknade eller såg ut som för figur, det här är hårdare än lumpen skall ni veta. Nu kan jag inte blogga mer, vakten kommer och han ser fanimej inte glad ut..


dont worrie, we shall make it.

Watoosh.blogg.se <-- följ min cellmates tankar..


Chinees fucking Prison . Dag- 1 .

Vaknade ,badades i ångest över hur i helvete vi kunde hamna i detta incestkinesiska rövhåls fängelse. Känner blodsmaken från igårkväll, Då 3 ovanligt rappkäftade gulingar förhörde oss på det mest våldsamma sätt. Medans vi satt livrädda i ett skitigt hörn så slog dom gång efter gång för att försöka få oss att prata, som att 2 idioter som vi skulle lära oss mandarinspråk över en fika övervåld?.

Som en skänk från ovan överlevde vi den absurda senapsgasen också. Det plingar inte. Fängelset är för det mesta kolsvart, det finns inga spermaindränkta runk-sängar.
Vi fick 1 filt, att dela på . 1 grön filt där man ser rester efter blod och doften av spyor som antagligen dom innan har orsakat,. Vi fick precis våran kineslunch, bestående av utgångetdatum friterad-kyckling infekterad med sars, med friterat ris serverat på ett vitt a4 ark.

Efter att kanske ha ätit upp sin dödsdom så tog vi oss i kragen, sa till varandra med tårögda ögon att vi skulle vara starka, Vi skall fan ödelägga och knäcka dom här jävla Jackie Chan wannabes kineserna, rada upp dom och spotta på dom. Knäcka en öl framför deras ögon på samma hänslyslösa sätt som kinesen gjorde mot oss igår.  När vi haft vårt powertalk märker jag hur vatten droppar ner i mitt ovårdade hår, det är fuktigt, kallt, mörkt, gult. Vi spenderar dagen med att hitta så mycket fel på Kineser som möjligt, för vårt hat är stort. Dom tog vår ärofulla öl. Nu har jag inte tid längre..känner mig illamående och filosoferar över om sarsen har gett verkan. Ser dubbelt, måste spy.

fortsättning följer..

Följ min cellkamrats kamp på Watoosh.blogg.se också. <---

KINESISK ÖVERSITTARDEMOKRATI

Idag snattade jag för första gången. Det blev ett flak på Systembolaget. Jag och Elias sprang in och slet tag i ett flak Sofiero och la rushen mot utgången. Vi fick springa som idioter över Östercentrum, med 5 butiksbidträden som jagade oss! Vi sprang ner igenom Österport, och vek till höger. Vi sprang in i en gränd där jag plötsligt fick en kraftig spark i magen och föll ihop. Det blev svart för 2 sekunder, jag hör Elias skrika något; "KINESHORAAAAA!" Jag reser mig upp, ser de tjugofyra ölburkarna rulla ner igenom gränden. Eller ja, sånär som på en, som kinesen öppnat och börjat tömma i strupen på sig själv. Jag undrar vadfan som händer, det är ju liksom för bisarrt för att vara sant, jag menar, en kines som karatekickar mig i mellangärdet när jag springer med ett nysnattat flak starköl, och som nu håller Elias i ett järngrepp kring halsen och skriker på en kass blandning av Mandarin och Svenska: "Det här kommer ni få ångra, blekingar!" Jag skuttar fram, sopar till honom i bakhuvudet med en gatsten och ser i ögonvrån hur ett kvastskaft kommer flygande mot mitt huvud. Jag duckar, lite för långsamt och får ett fett slag mot skallen. Elias börjar gurgla och väsa, han sparkar till kineshoran, som nu ligger på knä, i pannan. Han får precis in sparken innan allt blir svart. Vi vaknar upp i en van. En runkig jävla van. Det luktar kines lång väg. Jag vill kräkas. Elias har redan kräkts. "Jävla piss" säger han, iskallt. Jag kan inte annat än hålla med! Bilen stannar, vi hör hur framdörrarna öppnas och stängs. Dörrarna in till lastutrymmet där vi sitter så snällt. Vi ser kineserna, dom släpar ut oss och vi frågar genast vilka i helvete dom är.

-Vi är kinesiska attackdykare med upgift att dra snattare som er inför kinesisk, kommunism-domstol utan möjligt till benådning!

Jaha liksom?! Vad gör vi nu?

Nu sitter jag här i kinesisk krigscell, och bloggar på mobilen. Jag måste sluta nu, jag hör hur senapsgasen pyser in genom cellväggarna.

Jag eller Elias kommer försöka avsluta historien antingen här eller på http://watoosh.blogg.se/
Helvete, här kommer dom.....


Följ våra flyktförsök från Den Förbjudna Staden--->

American boy.

Eländiga måndag, eländiga Rasmus. Inledde hela förmiddagen+eftermiddagen med att vara onödigt grinig och sur, helt utan anledning. Som i värsta pilsnerfilmen. Fuckt up. Sedan pumpade jag bort ilskan på gymmet. Och..
klippte mig och sen var jag glad igen :)
Och så har jag fastat för en jättegladtung låt ^^ Estelle feat kanye west- American boy. chekk it upp biithch!


På återseende.  :) ®


På en kall madrass i Bro.

Sitter här nu igen med nackont. Det är baksidan av att festa, eller dansa, och fan och hans moster vad drygt det är.
Men det va det värt, för det va faktiskt tajmeiifaen kul igår :D Alla som skulle komma kom, och det var en bra stämning i Brolokalen, det va lite små missöden hit och dit men så är det alltid, och musiken var ju tokig.


Svinmycket högtalare och helmycket skön musik, det va härligt :D Och kameran blixtrade hit och dit och man undrade om man stog i nått tokigt raveparty i något random skog. Men naa, och som alltid blev det massa bus på dom som "somnade" . Jag var inte värst utsatt iallafall, ganska skönt dagen efter faktiskt.
Och idag har varit ultimumchill, ostbollar och film. Nu skall jag plugga Isländska historier och nöta 40 idiotiska ord till en bok jag inte läst. Önska mig lycka till. :)


tyvärr har jag inte fått alla bilder än :/ men det kommer ! peejjs. ®

image60


Heat it up.

Gick upp och såg solen lysa igenom fönstrena, fick ett leende och började sätta på kaffe. Ropade upp hugo och vi låg efter shemat så vi fick stressa i oss frullen. Nu var det dags för Bandymatch, i Slite. Jag körde, efter att ha kört en av gotlands tråkigaste vägar så kom vi dit och sopade banan och åkte hem med en vinst.

Sitter nu här och dricker ljummen cola och efterblivna chips från gårdagens filmkväll, Och sitter och drygar ut tiden till det är dags.
Dags för klassfest :D Taggad som fan faktiskt, kmr bli riktigt kul !
Det kommer bli odrägligt.
Det kommer bli fullt.
Det kmr bli galet.
så.............
Ciao ! ®

image58
Ikv blir det klassfest. bild från Sigvalde där vi tältade med klassen innan sommaren. Jag är lite borta men jag bjuder på den här..


Sikket yr!

Ja, då sitter man här som en avdankad kopia av sig själv , inlindad i ett tecke och försöker pussla ihop alla bitarna ifrån gårdagen.
Så, nu hänger jag med.
Gårdagen gick ut på att först slira omkring som en galning ute vid tippen. Det va faktiskt kul och gasa och halka omkring som bambi på hal is. Så nu har man gjort det iaf, halk-körningen.
Sedan blev det ganska sent så jag drog till willy, började snacka om att vi skulle gå på sävefesten, men alla va lite otaggade så vi bestämde oss för att bara dra ner och kolla. Men såklart efter några glas äppelsaft blev ju allt så jäkla bra, så hipphurra så stog man där inne bland folket på Hp5 och skakade rumpa. Så det kan gå, efter några timmars yrande så blev det hemfärd och godnatt.

Efter att sova förbi alarmet och vaknat av att Jonas ringde som en dåre och fick hjälp av Turbonegro som ringsignal så hoppade jag upp, och så svepte jag en macka så fick jag skuts in. Till en heeeelsköön dag, vi såg på film, från 8 till 3. 8-3 ! Så jäkla sweet, men det blev mest att man sov hela dagen,. Och idag är man lite trött så då blir det att ta det otroligt jäkla lung och se en film med en kompis, som tex Hugiebear. Så..

.. Ha det bättre ! / ®

image57
Kolla även in min legendariska kamrats blogg. Den är väldigt underhållande, Porrobloggen.
Watoosh.blogg.se  <---

SEMLA.

MUMMA FÖR SORKEN !

skrivtorka.se

®


Existentialism, Etik, Moral och Aborginer.

Dagen har mest gått ut på skola, körlektion, plugg at Julias place och sen träning.

..Och nu skall jag gräva ner mig i Religonens träsk. Prov, Religonsprov, ush, fy, blä..

image56


Hallelujah !       √ ®   ..


En helkul fredag.

När man vaknar sent , vet man att man vart ute sent kvällen innan.
När man vaknar med en arg lever och i akut behov av panodil vet man att man drack kvällen innan.
När man under dagen beklagar sig över att man har skitont i nacken så vet man att man headbangade kvällen innan.
När man vaknar och upptäcker att man har 3 cheesburgare i jack-fickan vet man att man var på Mc´Donalds  kvällen innnan.

När man luktar rök och har morgonfrisyr som heter Alfons , och ragglar ut på verandan med en kopp kaffe i handen och Willy sitter mittemot mig vet man att det är en helt vanlig Lördagsmorgon.


Kvällen igår va ju hel-lustig. Jonas och jag började hos Willy och taggade för fest och sänkte någon drink. Alla var skittrötta och vi trodde det skulle bli en fiasko kväll. Men det var bara att bita i det sura äpplet och så drog vi till Annie på förfest :) var där lite och hade det trevligt, förutom ninjakicken mellan benen. Tack ms. X . Efter ett tag skulle vi dra bort till Dennis fest at Bingeby , yeay. När vi närmar oss ser vi 2 polisbilar svänga in lite snyggt på parkeringen. Åååh noooo, vilken tajming. Som tur var så fick festen fortsätta efter en stund och Vi började bli i bra form så vi gick ut på dansgolvet, försökte få folk o göra nåning, men nehe. Men vi fick bjuda på oss själva och vi hade det kul iallafall. Sen bärde det av till Effes för lite hoppa skaka på huvudet bland folk till nått random Sthlms band. Efter det gick vi till McDonalds och käkade, Nobban köpte 13 cheesburgare, och han orkade 1. Så det blev frisbee med Chees inne bland folken. Gratis burgare yaho ! Sen lyckades jag spilla ut Willyn nya vatten och efter jag försökte smita från platsen välte jag någon reklampelare i all hast. Mobba mig inte Jacob. Sen var det hemgång, och godnatt. När vi sedan vaknade så upptäckte vi att dennis hade en stämpel på kinden och hans knogar var såriga. Han hade haft en grym 18-års kväll. Juste Grattis Dennis 18 år. Med dom raderna avslutar jag den här skitlånga blogginlägget för just idag har jag en hemmakväll, första lördagen hemma på månader. Så film, popcorn och läsk här kommer jag :D .

over and out.  / ®


( fick inte så många bilder men det här är några iaf ^^ )

" Jag är inte här för att bli full, jag är här för att ha roligt, och jag har roligt när jag är full "

Okey, jag lovade att skriva mycket idag, but im a busy man och jag hinner inte med det :/ Sorry.

Ikväll blir det party, hoppas vi syns !

image50

" Jag är inte här för att bli full, jag är här för att ha roligt, och jag har roligt när jag är full " - Djupa och kloka ord från mr. Jonas

RSS 2.0