-

hejhopppillepannkaka.

en nia och en kaffe.

Haft en dag med Pappa och min Moster idag :) Hälsat på min Farfar som ligger på Snabbenheten(?) vid Korpen. Stackars, han, han blir mer och mer dålig :(

Sedan fikade vi på Siesta. Snackade om att jag kanske skall få ett sommarjobb till Sjöss. Jobba en månad, ledig en månad. Får lön Båda. Hoppas jag får det, kul att komma ut!

Annars så har jag chillat idag och planerat helgen. Leka med Sandra imorgon, Fest hos Carro på lördag :) Lejviiide! Grymt.

tjoling så länge :)

jättevärt inlägg.

vet faktiskt inte riktigt vad jag skall skriva.
Inlägget kan helt enkelt bli ett inlägg om ingenting men endå fyllas ut med rader som syftar på att jag inte vet vad jag skall skriva.
Jag kan ju skriva om att vår väntan på "praktisk marknadsförings" lektion var onödig för den var inställt. men det orkar jag inte skriva om så då kan man kanske skriva om något annat som har hänt. Fast det har ju inte hänt så mycket så det suger ju.
Annars så Bowlade jag igår, åkte skridskor och såg vänner maraton med bra vänner. Fast, Jo det kan jag skriva om för det skrev jag faktiskt precis om.

Gud vilket bra inlägg. Kunde nästan skippa det, fast det vore ju tråkigt.

Puss


JÄKLASKULD.

Ja, Fredag då da. Slutade kl 9o imorse , gick en promenad och sett på en film. Leka med Huuuugo ikväll :) äntligen är han hemma från La Spania! Kan inte hänga med på krogen heller, fredda fyller år också, helvete. Har inga pengar, har inget jobb,
satan i ringmuren.

Annars så.. jadu. Siktar på att åka skridskor på söndag! hör av er om du vill vara med :)






Puss i ljumsken så somnar du nog snart.

sjukt lungt.

då var lovet över, fick en shysst avslutning. Pulkaåkning, bastu, fika och Marteboljuset med Johan och Dennis. Annars så har lovet varit sjuuukt lungt för min del, det har bara blivit så. Vet inte varför, lite fylla, mycket serier, lite dataspel.

och så nu skola!, vi har sjukt slappt schema vilket är bra men endå drygt för man vet inte vad man skall göra kl halv 10 efter skolan 3 dagar i veckan. hah :)

Idag överväger jag på att gå och simma, måste göra någonting. Blir så kallt annars, sen blir det Rep och hoppas lite nytt skit görs!




Ha en bra Torsddddag!

Seize the day.




bakdag idag :)

RSS 2.0