sorry

jag har ganska mkt att skriva om men dock har jag inte så mkt tid men ja skall skriva så fort jag hinner!

PUSSEN

Glädjefnatt. :)

Jag köpte den kameran nue :D Fett stolt. Så nu äntligen har jag en kamera igen! Fan vad skojj, !

Snart kommer Putis, Jonas och Johan hit så skall vi se film o ta det lungt, för det är jobb imorrn. Sen på kvällen då JÄVLAR!

18!


Deal or no Deal.

image77

Skall in och bestämma mig idag om det blir eller inte blir den hära kameran i födelsedagspresent :) Yes or no. Nikon p5100, har hört mkt bra men många klagar över dess långsamhet, så skall in o provfota lite nurå :)

brrrrrrrrr

det är så satans kallt här !

karusellen rullar vidare.

Första dagen på jobbet var vell tröttsam men lungn, dramatik på planet hem bara, men någon medelålders kvinna som fick smärtor i magen likt ett pistolskott i pannan. Så det blev yr med ambulans och sånt när vi väl var framme i Visby.. Nu väntar jag på jonte så skall vi glo film och ta det lungt.

Och nu så tätnar mystiken ju längre Fredagen vi kommer..

image76
©maximilian


// r

Lättstött.

Det blev pulka igår iaf :) Med Max,Anna och Linus :) kuligt, senare blev det bara film och ta det lungt vid max hela kvällen.
Och Idag så har jag lekt med Jonathan och käkat våfflor till middag.
Och imorrn börjar pendlandet till Arlanda Sthlm, jobbjobb o jobb, bra att få stålar men det tar att sätta alarmet på 10 över 5 imorrnbitti.. wellwell. bara gilla läget !

nu är det Wallander och sussa, Godnatt! :)

ingen rubrik.

Och vad händer idag då?
Sugen på pulka, Pulka nån? :)

Haha


Påskmys.

Dagen har varit bakiströg, vaknade tidigt, varit på staden och yrat med familjen, sett på Tv och för att fullfölja bakis-dagen så skall jag käka Påskmiddag med familjen och se 2 skräckfilmer tilsammans med mina påskägg och syskon. Har lovat att vara hemma så det blir shysst :)

Önödigt vetande : Min mobil är död, eller batteriet. Vetefan asså, vaknade och så var det svart bara xD yeye. Och så har jag tror jag bestämt mig för en kamera jag önskar mig i 18års present , Nikon p5100 är dess namn och den verkar grym :D

keep it flödande. / R


Och så var det lov igen . :)

hurra för Påsklov :D

Igår så gick jag och Jonas på Endre matchen och såg när dom fick stryk :O (?) . Shit va folk det var asså, sjukt mkt.
Efter det så gick vi till Tyva och Carro och rökte vattenpipa som Porro tagit med :) sedan så kom Gillan,Putis och Fredda också, så då satt vi där i några timmar och chillade för att senare dra och käka och dra hem och sussa.
Det va det det.

Och idag så är det dött typ. Har städat rummet och senare kanske jag skall övningsköra till Klinte för att fika med la family och senare ikväll dra på klassfest :)

Glad påsk allehopen <3


Fyfan vilken flopp.

Körde på Matteprovet och Fysikprovet kändes det som det gick åt helvete med, vilken skön avslutning på skolan innan lovet.. Yaya, var glad nu.

Fick spela Tony Hawk på ps3 för första gången idag hos Joi :D Fett skojj, satt klistrad där några timmar tills min mor kom och hämta mig för lite övningskörning och Kamerajakt på stan. Elgiganten hade inget bra, expert hade vell lite bra skit iaf :)

Sedan var det tandläkarbesök och kolla och planera hur vi skall göra med min käkoperation :O Efter det blev det hemfärd^^ och här sitter man nu och hör på Bob Marleys fantastiska reagge stämmor och funderar på vad som händer dom kommande timmarna på denna underbara onsdagskväll., kanske bekanta sig med Tv:n? Eller någon kompis? , hm. Det får bli Tv:n ikväll :) ^^

. image75

Pussen

Clown Prince.



Tadala! :)

Grattis vännen <3

Idag fyller min älskvärda kompis 18:on, Elias Björkdahl, han har också fått det graciösa smeknamnet "Porro" . 
Porro har fyllt mångas liv med galna skratt, god pasta och många sjuka filmer/bilder. Han har bidragit med en grym klädstil och han har visat hur man med järnhand sköter om ett par " Lesbi Dunks " skor. Han har bevisat att man kan bli full på 2 öl och däcka på 5. Han har bidragit kungariket Sverige med många lustiga och roliga/galna Citat och utalanden genom åren.Han har också bevisat att man med grym fantasi kan skriva helt galna och hur grymma berättelser som helst. Berättelser som man viker sig på mitten av skratt av när man hör dom. Det finns mycket mer jag kan skriva nu men jag kommer inte på all just nu, du är unik buddy . Du är en sann och älskvärd vän, Grattis Elias min broder på din 18:års dag <3

image73
 Elias 18 år. Grattis. !





What´s up with the weather?

Snö :S Hm okej, vädergudarna måste trippa på E eller något. Men lite snö kan vell va mysigt å andra sidan.

Annars så har dagen gått ut på att gå på massa framtidstjaffs på Säve, Fick upp ögonen för en linje iaf. Kalmarhögskolan, Jounalistik o Media. Verkade shysst. Sedan blev det lite Fysik-plugg hos Julia efter skolan, that´s it man!

image72
Langar upp en vintrig bild :) Denna är ifrån när vi spelade in film i 1:an :)

/ R

Impuls fika.

jag blev bjuden på Tårtkalas hos Elias aka Porro runt 4a tiden.
Så min kväll blev att käka massa kakor, träffa hans släkt, käka pizza och se på "Jumper" . Tillsammans med Woodo , Porro och Kalix. Ennu en mysig oplanerad Söndag !

Grattis i förskott broder Elias, 18on om 2 timmar :) ( imorrn kan man också säga ) <3


Kejsaren är naken.

Orkar inte berätta allt jag gjort i helgen utan skall försöka sammanfatta det lite snabbt :)

Våra kära vänner Gillan och Putis har kommit ner till Ön från det iskalla Norrland, så har lekt med dom ganska mycket överlag. Barnvakt med Jonathan i Fredags, och sendan en snabbvisit till Porro som hade styrt Fest :) trevligt,.

På lördagen så spelade jag innebandymatch och firade Jonathan aka Gillan som har fyllt 18 pannor. Wiiiiiiie :) Serverades skitgod mat och sånt :) Hans present av mig fick bestå av Rusta-godis och Pampers tvål,  det berodde på min ekonomiska kris kanske ^^
På kvällen begav vi oss ett par stycken till Jonas där vi rökte vattenpipa och chillade hela natten :)

Och så har vi fått klartecken att göra en Rockmusikvideo i skolan :D Fett skojj. Så RoE, nu jävlar ;)

Idag skall jag bara övningsköra och nöta Bonniers trafikskola,. :)


          image71

♥ Rasmus


Derivatahelvete!

Har kind of bloggtorka just nu , men det har inte hänt så mkt idag endån. Höjdpunkten var vell att dra med André och kolla sävecupen och se Sandra och massa andra spela :) och senare gå till carro för att säga hej ^^
Annars kommer vell den här dagen också gå åt till PLUGG, fan vad jag e skoltrött asså.

90 sidor småföretagande.. ush och tvi. !
Men men, Jonas kommer antagligen hit senare och får mig på bättre humör. :)

Ge oss helg !

image70
kvalités bild från min högkvalitémobilkamera. En mörk kväll i Visby..

Kazzzzzz.

Fan vilket skit humör jag är på. Vet inte varför..

tror jag behöver en varm dush, ja , en dush är precis vad jag behöver.

Puss.

film-kväll.

Kila bort till freddan snart och ha filmkväll med Carro, Tuva och Jonas.. blir säkert mysigt :)

hatahatahata matte C.


LokeRumme.

Döda mig för stavningen.

Det vart skitkul igår :) Efter att ha dragit oss ut till Lokrume så Började vi Basta, Jag, Porro och Maximilian. Anna bangade. grr.. Fuck and shit vad vi eldade på, det va nog som mest 100 grader celcius där inne, det va inte skönt. Men vi skrek och gastade och garvade, sprang in och ut. Fick bevittna porros "sjal" . Sjalincidenten. hah ^^

Efter det så rökte vi vattenpipa i några timmar, hörde på shysst musik och bara chillade. Efter det va man astrött och slut i både huvud oh kropp, då vi vid 12-slaget kokade pasta och började spela ngt spel, haha.

Jag garvar alldrig så här mkt som jag gjort nu igår ,om jag inte skulle vart med er. Har nog inte garvat såhär mkt i År faktiskt, ! Man skulle kunna skriva en bok om alla sjuka och idiotiska citat och samtalsämnen vi hade igår och har haft. Shit asså.



I´ts your round // R

Mini-lovet!

Wiiiie, bastu med Anna,Maximilian och Porro ikv då :) Kanske Sandra och André också. Skall ut till Loooukrummme! shit asså :P Så det blir busa på landet ikv asså, hoppas det blir kul :) Kanske inviger Sandras vattenpipa också :)

Jävla dilemman asså, men nu har jag fått ihop allt utan att dissa någon. Tror jag, aja, skriver imorrn ! :)

Tjao :) / R

     image69
     anna och max :)


Hip-Hop kväll.

Pizza, extra ost.
Hippidihopp, oldshcool.
Vattenpipa, yrigt.
Och 3 mysiga snubbar.
En bra avslutning på en grym helg :D

image68

Maximilian och Jag at Porros house. :)

Gråbo fest och Söndagsmys.

Gårdagen blev shysst, kul att festa med folk man inte vart med på Länge :D Typ, Hugo, Eric, Marcus, Fia, Josse , Hanna o dom ^^ . Fest @ gråbo! det va ganska ovanligt fan, det har bara blivit innerstaden nu på sistonde , så Gråbo va ju lite speciellt ^^

Och Idag skall det bara tas lungt! Bussen in till porro senare för att beställa hög-kvalité Pizza och möjligtvis röka vattenpipa :) Kmr bli shysst, softa o se på film o bara njute ^

    image67

<3 / R

:D

det blev party ikv!
Hör av er om ni vill hänga på :)

Reverse this curse.

Kvällen igår va vell myisig, såg på Full Frys och käkade en massa onyttigheter. 

Ja idag så gick man upp vid 9o tiden, för att käka en stabil frukost, så man inte avled på vägen till Hemse där vi hade Bandymatch, Vi vann ! En jävla ful-match men vi tog dom iaf. Gubbar. På hemväen ringde Mange och sa att han hade tagit körkort ! Så snart skall vi ut och göra vägarna farliga, fisattan.

Och kvällen blir det vell staden, fick vantarna över en massa alkoholhaltiga drycker igår, det va inte planerat men det behövdes säkert tyckte jag ^^ Så partyparty!

Och så har jag bara fastnat för ett nytt band, Escape the Fate, heter dom. Grymt bra :)

image66

Kyssen :)

Full Frys.

Det kommer bli chill ikväll, tänkte vi skulle till Musicdirr men vi beslutade oss för att softa o käka godis :D Eftersom min kompis från Sthlm kom ner så blir det att umgås med han :D

I don´t have time just  nu men I´ll be back! :)


Out-fitt.

Skolan var vell inget att skryta om, inställda lektioner. Besök vid Katolska kyrkan och lite därimellan :)
Efter det så drog jag och Hugiebear till Målgolfen ! Skönt väder att måla lite i, eller bara Hugo eftersom jag inte hade ngr burkar med mig. Men skönt va det iaf :)

Reserande dagen går vell åt att titta på Full Frys som är grymt Oldschoolkomedi men klockrent.

Juste, jag tänkte att det är ju asmånga "mode" girls som kör dagens "outfit" and shit. Så här kommer min

dagens ! :   image65

                          Denna outfit passar närsomhelst.

/ r .

Ha-HA.

Mha, jag blir bevakad!

Såg nyss att det finns dom som skriver OM vad folk skriver PÅ sina bloggar.
Aoutch, det är ganska sorgligt. Men lite gulligt också,.  Good luck.

http://ryktenellersanning.webblogg.se/


Iskallt. :O

Fyfan vad kallt det har blivit! Solen lurar ut en i kylan typ, lurendrejeri.

Idag så var det verkligen en sån där dag då jag bara kände att jag verkligen inte orkade upp ur sängen, men såklart så tog jag mig till skolan endå. För att mötas av nyheten att vi inte hade någon, skola asså. Alal verkade veta att våran enda lektion idaag va inställt, FAN! hurihelvete kunde inte vi fått reda på det då.. Får vell skylla mig själv eftersom jag inte geekar tjelvar hela dagarna, men skit.

Men men, drog hem och sov några timmar så nu är jag inte lika lack längre, fasten jag laddat ner Bullet for my valentines nya skiva och konstaterat att det låter skitkonstigt så är jag på ganska glatt humör.

Och resten av dagen så blir det spela Sävecupen , leka med Hugo eller nått i den stilen :D

image64,
Fotboll senare idag :) , det här kortet är från Halloweencupen , fan va kul det va xD ( gillan på kortet )


∞ R.


ïèâî !

Ja, det betyder öl på Ryska. Bara så ni vet :)

Idag har det bara vart en seeeeg skoldag, efter den sega skoldagen så övningskörde jag till det ökända Romabadet, rövarnas tillhåll. Min mor hade glömt sin klocka där, så snabbt som fan ut dit och tillbaka.

Och ikväll så blir det npg staden tillsammans med Jonas P. P. ! vi skall nog in till Axel, Linus och Pontus. Får se vilka bravader vi kommer åstakomma, får alltså se vad och vart vi gör och hamnar ikväll :D


och du, du e fan kass.


image63
Bild från i helgen ^^

Skolplikten kallar till kalla kårar.

Gårdagen blev mysig tillslut :) Efter vi hade klätt oss jättefint så gjorde vi värsta pastan, eller inte vilken pasta som helst utan såndära med fyllning i ^^ Med skiiitgod baconsås och sparris och avocado :) Det va grymt ! :)
Och efter det kom Tuva, Caroline och någontill.. fan vad kass jag är på namn. Om du ser det här så sorry asså :P

Vi hade laddat upp med digistive o philladelphia oster och chips o massa gottans och så såg vi 2 filmer :) Så kom polly och På andra sidan häcken ^^ Det va jättetrevligt, . Efter dom drog så blev det lite fajt mellan jonas och fredda som slutade med en skadad hand. Det blev slutet på den perfekta söndagskvällen :)

Idag så började då skolan igen, ush. Men men , bara bita ihop, det är fan snart lov igen ju :O Idag skall jag bara lyfta vikter som en arnold, basta som en finne och läsa en crappy engelska bok som en förlorad poet.

image62

Tjenixen! ♥ / Rasamanaz

Grattis Linnea 18 år idag också , och Jonte i förrgår :D <3

sötnötter!

hej alla söjtisar.
Har inte så mkt tid och skriva nu men gårdagen va skitbra och det va kul och träffa alla :)
Och nu skall jag iväg till Fredda så skall Jag, Fredda,Jonas, Tuva och Carro ha myskväll med gott käk o film :D

Mer om det sen !

Pusssssss

Bravader.

Ja, fest i Hemse igår då. Jag vet att det låter galet men vi drog faktiskt till Hemse :D

Det var rouligt :) Vi kom, drack, dansade, drack ful-dricka, drog hem. Om ni undrar varför jag drar ihop allt i snabba drag så är det för jag är i akut behov av en Panodil och en dush.

Så man blir stabil inför kvällen :D Utgång !

tjopp!


RSS 2.0