Glöggetider.

Nu var det fan helg igen! och.. det här är nog första helgen jag inte har planerad på månader , känns lite läskigt. Men det kommer ordna sig endå :) Ikväll skall jag spela innebandy och sendan film hos duckert med folk. Mååååste lägga mig tidigt idag, match imorrnbitti, i klinte, Måste vinna nu!

Sen julmarknad o allt det dära är ju också i helgen, känns absolut inte som att julen är här snart, kan inte fatta det, det va ju sommar precis ! aja, lov som lov, skall bli skönt iaf, måste ha nån glöggkväll med pepparkakor också innan julen,  hurra för glöggen! vemfan kom på glögg förresten? Varför tkr människor att det passar bra i Juletider ? hm, måste kolla upp det där asså :P gott är det iallafall! glöggen.

Idag var jag på gymmet efter en hel veckas latande! va bara tvungen att gå nu, så man inte tappar allt.. efter Jullovet måste jag köra igång klokt med träningen asså, kan ju inte ha det såhär :P


 image7

Om det blir en vanlig helg för mig kommer jag inte vara hemma speciellt mkt, så om jag inte skriver i helgen så HA EN SKÖN HELG ALLA :D / r




hipphipp!

orkar inte skriva sådära mkt just nu.


Men har vart med Max och anna idag och softat =)


Godnatt! <3


Omysiga mysigheter.

Såg precis nalle puh med fredda, framför brasan. Då började jag tänka på om man själv va en sagofigur eller barnfigur, vem skulle man vara då? En stor stark björn? en flygande tjockis med fräknar? eller en nalle som bara myser och äter honung? Jag är nog Rasmus på luffen, vilket sammanträffande att jag heter rasmus va ? ^^ Men han rymmer från ett barnhem = busig. Går omkring och glider med sitt munspel och är allmänt glad = gillar att chilla o lyssna på musik. Han bryr sig inte om vart han sover utan bara går omkring i sitt lilla paradis. Fan vad härligt att va som Rasmus, inga bekymmer, leva på det man har. Wonderful. Så bra som lilla rasmus har ju ingen, det är bara bekymmer och löften hit och dit, regler, lagar, läxor och allt som man måste göra. Tänk o leva med ett munspel i munnen och med ett leende och ett grässtrå mellan tänderna, livet!

Ikv blir det bara att sitta vid datan och skriva en deckare på engelska och höra på hippidihopp. :)

Vilken sagofigur skulle ni vara och varför ? kommentera :D

image6

// många kramar från Rasmus på luffen.

Todays Evening News

Jahaja , vad händer i världen nu då? I paris pågår det uppror för att ett par korkade ungdomar utan lyse och hjälm kör in i en polisbil och dör. DET VA POLISENS FEEL! dumma ungar, nu brinner paris, Igen. Och i Serbien äter isbjörnar upp 16-åriga flickor. Klimathotet blir större men vi skiter i det, Isbjörna fuckar ur pga av dåligt med säl, ungdomar blir dummare. Klimathotet är ju uppenbart, världen smälter, vi vägrar inse det. Vi orkar inte, vi har ju plasma tv och Té. Te som förövrigt man kan banta med enligt aftonbladet. TE! Jag är inte bättre än nån som läser det här, jag är inte miljöisk. Men men, vill inte att jorden skall gå under i Maj nästa år, då måste man j joina den RYSKA sektens grottor och käka honung i 1 år för att komma till himmelen. Men dit kmr man inte endå för jag har gått mot rött för många gånger i mitt liv redan, och kastat godispapper på marken.

Och glöm inte att slynParis Hilton hittat tillbaka till sin käre svensk! hipphurra, världen jublar, reinfelt bugar.



Ikv skall man ut och fira Johan som fyller 18on. Grattis !!

image4


ciao! ps. det blev en skittrevligkväll, åt pizza med boysen :) Johan,jonas,johan,jacob och fredda ^^


Oupptäckta bekymmer.

Jag vaknade runt halv 2 och gick upp för morgonkaffe, orkade inget annat. allt kändes äckligt,. Papa och jag skulle in till stan för att köpa skor och mat, fredda ringde och han hängde med.
Jag övningskörde in till stan och vi hittade inga skor för jag har för jäkla stora fötter, :P
Jag har kännt mig jättedum hela helgen, allting är bra och så men endå så känner man sig nere och helt off mot allt och alla, som om man inte orkar prata med folk och inte orkar vara trevlig mot folk fast ingenting är fel, vad i helvete är det för satans beteende! Nått mellanting mellan allt, ett helt sjukt konstig känsla, toppen o botten på samma gång. Men tur att jag har kompisar som är med mig endå fast jag är på sjukt humör, det måste bero på vintern, jo, jag skyller på den, vintern, den kalla vintern. Jaja, det blir nog bättre imorrn, eller snart, kanske nu, vem vet..? Det ligger något dolt bekymmer nånstans, nånstans där inne.

Nu skall jag gå och lira lite innebandy och hoppas på att allt blir bättre :)

image3

Vi e pågång, vi e laddade vi e tända !

En lördag, en sen lördag. Igår efter jag trallat bort till min polare Hugo så satt det tre lustiga filurer i soffan, Hugo, Adam och fredrik. Dom bara satt där och garvade hela tiden åt ingenting och hade målat massa skumma målningar och dom flumma omkring i ungefär 20 minuter innan vi la fötterna på ryggen och skulle dra på fest vid Reno, när vi kom dit så såg man bara en massa 100 kilos epa bönder som halsade helrör och slogs, nej inte riktigt så men det va en massa bönder där var det till en början., Fredda drog, adam drog, jag och Hugo blev kvar, förvirrade bland folket. Tur att det kom ungefär 30 st man kände efter ett tag iaf, men helvette vad trångt det va där nere . rena rama minimi insparken!

sen kom partydödarna, Snuten. Så vi drog vidare till en annan fest där domsomalldrigblevsnut dödarna kom , Securitas, så vi fick dra där också.

Halvförbannade drog vi till McDonalds för käk,där Hugo drog upp en massa teorier om hur blommor skall växa som bäst. Efter ett djupt blomsamtalsämne drog vidare tillbaka till nån annan "fest" vid Rusta typ, där vi lika snabbt som vi kom drog därifrån, i regnet, kl 4 på morgonen. Då drar jag och willy upp en sång " Vi e på gång, vi e laddade vii e tända ! " verkligen fel sång på fel plats, på fel tidpunkt, men den värmde ändå.

Sen var vi hemma, fan va skönt det va, mindre skönt va det imorse när pappa ringde klockan kvart i 4 o väckte oss. Då var det mörkt igen, så vi missa hela ljusperioden idag, jävla vinter.

Kvällen tillbingades med Fredda och kom på idén att se Titanic och käka kex med ost på. Men nej, det blev Papa Raul med hallon+mandarin saft och russin kväll ist, jaja, chill va det iaf.

Cya!


Rock n Roll

För längesedan ungefär när min pappa va medelgammal , ungefär på 70 talet så fanns det många rock klubbar här på den lilla ön gotland, det va en shysst tid ända tills rocktiden var över,.

Skulle det ta slut här ?

Sisådär 30 år senare öppnar Club Digger på gotland, Visbys enda Rock klubb! Det är godhjärtade människor som Tom och Edvin som börjar driva det, unga band får lira, ge allt för 1 kväll o ha skitkul här varannan fredag.

Så igår var jag nere på Digger för att vara med när Ravens of Eden lirade, det blev grymt! över 100 betalande blev det , över normalt på den här klubben. Det blev fullt ös när Johan skrek sönder sina stämband och tanterna rockade loss framme vid scenen, det blev en lyckad spelning, svinkul!

En lyckad kväll helt klart ! :)

Nu skall jag ladda in Absolut Jul på min nya mp3 och gå ut i mörkret med min glödd drink, för ikv folk.. är det PARTY!



Starten.

Ja, genom min käre vän woodo som precis börjatblogga så tänkte jag att det skulle va kul o börja jag med. Så här sitter jag nu framför datan och skall skriva ett par rader.

Just nu så går ju allting inte riktig som man vill, man tror att nu är julen här och gud så slappt allt är. Fuck that shit, skolan verkar ha nått slavupplägg på lärarplanen vad gäller att lägga upp prov innan lov. Dom grötar ihop allt på en gång så man tappar lusten att överhuvudtaget gå dit, detta skall vi göra innan lovet. Projektinlämning på flash, eng uppsats+läsa en hel skitbok på engelska om en nån övernormal IQ människa som skall utreda ett mord på en bloody dog ! sen 2 kemiprov + matte C prov. Kul huh? nej.

Sen så har alla internet företag ordnat en komplott mot mig genom att skicka grejer 2 gånger, skicka massa felaktiga Avis som resulterar i en massa strul,.

Tur att man har helgerna då som man absolut inte kan stressa av på utan slutar alltid med sömnbrist, slithen och uppstressad  men och en jävla massa kul. I morrn så lirar Ravens of Eden på Club Digger, så alla över 18on och vill ge 40spänn inträde , KOM! det kmr bli grymt.

Godnatt, take care. ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0