Lill lördag.

Jag kommer skriva allt som hänt igår och så, men inte nu. För nu är jag hur strött som helst och skall sova !
 Så puss&godnatt så skriver jag imorrn :)

image48

puss !


Plutdag !

Woho ! One day of :D

Idag har det inhandlas massa sportgrejor, som skor,shorts och massa annat nördigt ^^ eftersom jag slutade kl 9 så hade jag ju hela dagen på mig. Och eftersom vi är lediga imorrn så blir det ju nått bus ikv :D Det kommer bli kul ikv iaf, det är jag säker på !


Dagens kap var ju : Extra allt !

®

my back hurts.

Inte hänt något speciellt idag, utom att jag skadade ryggen på gymmet. Aoutch..


Luftarian-vegan.

Helgen blev ju somsagt inte som man tänkt sig, I fredags så inledde jag kvällen med att dra bort till Magnus som har fyllt 18on och partaja lite, köpte lite bärs och kom i bra form. Jonas och sebbe kom efter ett tag och lite mer folk :D sen vid 11 drog vi in för att se futböll, träffade lite folk och kollade boll, ganska mkt roligt folk där faktiskt :) drog hem runt 3 och sov. Sedan var det dags för uppstigning och snabbt in till stan för att köpa present till Annapanna som fyllt 18on hon med ! Så jag och Max letade ett tag tills vi såg den.. den bara stog där skitfint på en hylla. Fotspa. Fan va ball! Den köpte vi, sen bärde det av till B-Ä-L . Japp, BÄL. Där vi skulle fira henne, det bjöds på smörgåstårta och massa gott. Folk hade ringt och undrat hela dagen om jag skulle komma till stan på kvällen, men vi var fast, fast i Bäl.
Så, Vi såg 3 filmer, vi var övertrötta allehopen så det gjorde kvällen svinkul.

Och idag har det bara vart lungna puckar och jag tror det fortsätter på den banan.

(Och sen fick jag en bilstereo av annas pappa, tack som fan :D cdväxlare o hela shittet !)


MJH //  ®

yesbox!

Helg igen, vi hade ledig idag :D vi har 1 lärare hela dagen på fredagar och det va ganska soft att han skulle vara borta idag =) Skööönt.

Ikväll blir det stan och kanske kolla obs cup, sen hem till anna inatt (?) För att vi skall fira henne imorrn då hon fyller 18on ! grattis.

Resten av helgen får vi se hur den slutar.. men blir säkert en chill helg :)





®

Dagen med ingen rubrik.

Gårdagen slösades bort på skola, gym och Max. Hade igentligen lovat och vara med Carro,Willy,Jonas och dom men det blev inte så.. : /  I own you one !
Kvällen slutade att jag och max försökte oss på massa "bartricks" som vi hade hittat på nätet ^^ Och fan vi klara det :D så nu får ni passa er när ni slår vad med oss på nån fest ;)

Idag så slutade vi halv 10. Sedan en tripp till tand-doktorn och reparera ett hål, så nu är jag helt bedövad i hela käften och det är lite småjobbigt., Och kvällen tillägnas Götepöte som fyller år och rep i Klinte.  Så..

..Nu skall jag gå och ta en tupplur eftersom det inte finns så mkt annat och göra här..  !

// ®
 

Tillbaka till basic.

Idag var det första dagen på mitt nya ordentligare liv. Första gympasset, fan vad jag har längtat :D Har vart så förkyld och skit så har bara kunna legat på latsidan, men nu så skall jag börja käka klokare o träna klokt :) känns bra.

=)

®
image47

Vilket väder va. !

Gårdagens förmiddag tillbringade jag med mor , vi såg på bandy, såg när Ibk krossade nått lag i Södervärnshallen ^^ Sen så drog jag till Willy där vi samlades några grabbar och skulle ladda för utgång, men dom 2 festerna vi skulle på var för fulla. Så vi hörde runt och hamnade tillslut hos A friend of Harrys trummis på lite kalas, tills dom skulle på krogen. Då blev vi rastlösa och jag var tvungen och dra hem , pga tidig bandymatch dagen efter.. Men en helt okey kväll :) Kvällens kommentar kom från Carro när hon frågade mig ocm jag också fått en "nål i ögat" . Haha. :)

Idag har jag bara spelat bandy i Slite och förlorat, nu spenderar jag tiden med att vänta på Willy som alldrig kommer.

Och fan vilket väder det har vart :D grymt skönt!

Metalkväll, emofest och ett oväntat slut.

Metalkvällen var faktiskt helt okey, över förväntningarna, banden va faktiskt grymt bra. Iaf 2 av dom ^^ Träffade lite folk och så också :)
Runt kl 11 bestämde vi oss för att tagga för nästa mål, vilket vi inte visste var, så vi övervägde 2 beslut, basta hos Dennis eller fest? Jag och willy var peppade så vi festade såklart, när vi kom, så möttes vi av mörker, det va överlag folk med svartklädsel. Och där kom jag med en svinröd tröja och en asvit mössa, lyste upp hela skiten lixom, har alldrig känt mig mer felplacerad i hela mitt liv, haha.

Efter ett snabbt besök skulle willy hem, och jag till Dennis och bastun, när jag tillslut ringde om jag kunde sova där, nej det va fullt.. så jag satt mig på bussen och blev lika emo som folken på festen, och nu sitter jag här och äter nötter och dricker juice i min ensamhet. Men det är vell bäst det, hade lovat och sova hemma för det är nått jag alldrig gör annars så,. En helt okej Fredag. :)


Nu börjar vi tagga inför imorrn ! då ere partyyyyyy!

Sleep well <3  ®

image46
Bild av Maximilian. © 

Take it chill.

Jag känner på mig att helgen kommer bli hyffsat lungn, ikväll skall jag hälsa på Metalkvällen på fenix med Willy,Julia och Johanna, sen så har jaag iiingen aning om vad som händer efter.
Morgondagen så blir det chill och sen skall vi på fest en snabbis, måste hem på kvällen för jag har bandy på Söndagsmorgonen xD

Men iallafall, hoppas det blir en lungn helg, Behöver det nog efter alla dom föregångna helgerna..

Chillidill ♥ ®  image45

Filmen om absolut ingenting.

Studio! , idag så stack jag och jonas till Slite för att spela in trummorna i studio till låtarna , dörsta gången jag var på donne i slite faktiskt :P  det va mycket krångel men vi hann bara med 1 låt, för sen skulle vi springa bort till "slite bion" där vår klass skulle höra på nån Regissör som skulle prata om sitt liv och om film och shit, sen fick vi se en film som hon gjort, som handlade om 3 gamla damer som sitter vid ett bort och äter middag, så man fick följa vad dom sa, i 1 och en halv timme ! dom satt vid bordet hela tiden !,

snarksnark,
efter 3 timmar oändligt tjatande så fick vi lov att gå, äntligen bort från Slitecity, jag har inget problem med nått av alla ställen på Gotland, förutom Slite, det bara är så. Ush och fy, nu skall vi se Dudesons och låtsas att det är fredag :)

®


A regular Onsdag.

Nu sitter jag här och försöker att bli piggare genom att en rykade kopp kaffe avnjuts. Är så otroligt seg och dryg känns det som, men men .

Dagens prov va ju såå värdelöst, vi hade pluggas stenhårt , eller aa lite iaf igår, och så va det pisslätt ! palla, jag kunde fan softat hela jäkla dagen igår ! aja, livet är hårt.
Slutade 11, åkte till Klinte och hämtade lite trummgrejer inför imorrn, imorrn skall vi påbörja vår Demo åt Ravens of Eden . kmr bli spännande :)

Annars bara fifflat med myspace, och kvällen kommer tillägnas Matte C och Derivata.

http://www.myspace.com/ravensofeden 

Kolla in . Och sprid länken :)


// ®
image44
keep on rocki´n .

Nunnjäkel!

Såg en jättejobbig film på religonen idag, om en nunna. Som gick i Sveriges strängaste kloster, gud så arg man blir ! Ge bort HELA sitt liv åt Gud, ge upp sin fria vilja, att alldrig älska, att alldrig vara utanför klostermurarna. Jag blir så ledsen över den här tjejen asså, men det är bara vad jag känner.  

I övrigt har dagen bara gått ut på att plugga, tillsammans med Julia och Jonas :) . Fysik. blä.



Ciao ♥

Skolan,.

ush och blä, . Blogga om vad man gjort i skolan?  Vill folk verkligen veta att kom 3 minuter försent till gympan, att man köpte en bulle i kaffis eller att man glömde lämna in sitt projektarbete i tid.? Jag orkar iallafall inte slösa rader på sånt ^^ men många gör det endå.

Men bara så ni vet så var min Filmkunskapslektion inställd idag och jag blev arg, så nu har jag en day-of-school. :)
Skall plugga,övningsköra, försöka mig på Myspace, men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte göra absolut ett skit iallafall.
Där fick jag er allt. :)

image43


Galet.

Helgen har bara rusat förbi , hit och dit.
I fredas var det traditionellt rep, nu med en ny basist som ersätter hampus i Rockkarusellen, gick jättebra. Sen slaggade jag hos Willy och såg 2 filmer, Rescue Dawn och The Warriors, grymt !

Igår så var det, Bastukväll. Som vi hade planerat, så Jag, Willy, Dempa och Frida . Så vi bastade, drack folköl och garvade mycket, för alla var på svinbra humör igår, skitbra ! Sen blev det party, vi begav oss till innerstan, minglade där med folket, partade lite till halv 2, då drog vi till Willy, där alla var jättetrötta, så Willy kom på en idé. Mörkerdans.
Och alla var ju på bra humör som sagt så vi slängde oss in i ett rum, gjorde det helt kolsvart, pumpade musiken , och hoppade runt som galningar. Det va helt galet, willy stagedivade, vi gjorde danser som, " masken" , "gladast i hela världen" , "tjenobyl" , "stureplansdansen" , och massa mer. Fan va kul o svettigt det var, och vilka smällar folk fick ! haha, vi e ju helt puckade alltså :) . Därför vi har så kul.

Sen kl 4 på natten så ville Frida basta, så. Varför inte, Vi cyklade genom halva stan till Dennis, på med bastun, kl 5. Basta i 40 minuter, helt döda.
Sen blev det en godnattfilm, som jag somnade till iaf. :) Kvällen var helkul, helt flippad. Tack för en grym kväll gänget :D <3 Det blir vad man gör det till! tur att man har sköna kompisar då :)

Idag så sov man till 2, hem till Willy och käkade bacon o pasta, bjöd över Carro och Johanna på fika :) Sen hem, och nu skall jag fixa med Myspace.

Ps. Igår va första gången jag gick en hel fest med tröjan ut och in . Ds . smart va?

bilder kmr senare :)

Hejdå !

http://www.myspace.com/ravensofeden


http://www.myspace.com/ravensofeden


kolla in . :)


Helg! igen.

Nu är helgen här igen :D

Skoldagen då? Helt okey, började med ett nytt ämne, "Småföretagande" ganska soft faktiskt, Vi såg en film om hur Apple och Microsoft kom till, visste inte att Microsoft typ har snott allt från Apple från början, lite kul faktiskt. bovar.

:) Ikväll då? Jag skall jag ut till Klinte med boysen, måste höra nya låten! Sen imorrn så kolla på innebandy, min förkylning håller i sig så jag kan inte spela ännu, båda våra lag skall möta varandra imorrn, derby!
På kvällen hade vi planerat Bastukväll med folk :) kan bli trevligt, skall försöka dra på fest efter också . :)
Söndagen är oplanerad iaf. Bara så alla vet :) Finns på mobilen ! kmr inte va mkt hemma så hör av er ! <3                


Och för alla som skall sitta vid datan i helgen, kom ihåg datagympan! så man inte stelnar och så, fredda visar ! gör som han gör så blir allt jättebra :)image42

Religon och förkylning.

Gårdagen spenderade jag hemma, såg film ett tag, dryga ut febern, sen hem till fredda för kalas, den sorken fyllde ju 17on :D

Idag va jag iskolan iaf :D mådde mkt bättre, pratade Nezerilspråk hela dagen men det fick gå :)
Religonen va hur kul som helst ju, vi hade debatt och tankarna bara flödade, Jag , Joi, Julia och Anna debatterade . Vi kom fram till att gud var en Vit duva, att buddah ser ut som ett Päron, att Religon är för dom som söker en oidentifireade trygghet, och att ens öde kan bestämmas av kritor.

ojojoj.. haha :)

Annars bara softat med Johannes idag o sett en film,käkat pizza. är hemma nu och skall bara ta det lungt ikv också :)

Pusshejs !

Just worse.

Vilken dum dag, har gått med feber hela dagen i skolan idag, och sen när jag och mor på en håltimme skulle leta rätt på ett par nya skor till mig. Mina är ungefär 4 hål i , så har jag såklart för stora fötter. I slutet av Januari kanske, sa dom. Så då får man gå med kalla/blöta fötter en månad till då .. kan det bli bättre?

Men skall försöka pigga upp mig med Grönt Té och en film iaf :)


Så, Krya på er !


Bra start..

Det började ju bra, blev bara sjukare.. Aja, det löser sig nog. Får vänta 1 vecka till tills jag börjar gymma bara. :)

Nu skall jag leka med Fredda och Jonas :)


Dagens Ros : Bjuden på fika hos Willyboi, med boysen.
Dagens Ris  : Bli sjuk .

Nya livsvanor.

Imorrn, då börjar det. Då skall jag och jonas tillsammans börja gymma mer, käka bättre, få bättre rutin på allt. Och försöka vara glada undertiden vi gör det. :)

So whish me good luck people.


vibbidididoou!

ingen rubrik.

Ja nu va det söndag igen då, tråkiga söndagar..
Igår va det iaf fest hos Carro, jag och jonas hade bara lite leftovers från dagen innan så vi var inte kalas. men det gjorde ingent, för det va typ ingen som hade något att dricka vilket drog ner stämningen ett snäpp. Ett pluss va att man äntligen fick träffa Julia :)
Sen hade frida haft ett himmla äventyr som slutade med at hon gick omkring och yrade och inte ahade nånstans och sova, så hon fick joina oss med både party och säng. :) Det va faktiskt kul och träffa alla igår :)

Lovet då? Jag har grymt dåligt minne men det har vell vart okey, vart roligt, slitigt, alkoholigt, varmt, kallt och allt därimellan.

Nu skall jag in och hjälpa mor med Kiosken i Södervärn, nån cup som liras nu. Så då gick alla våra planer med bastukväll i stupet. Aja , vi får la ta det en annan gång boys and girls :)

Skål !

kalas :)

blev en kul kväll igår :)
fick äntligen träffa martin. och alla andra såklart, det blev mycket drickande. Säger inte vad för slags dricka dock ;)

haha, men ikv blir det ennu mera kalas ! Så partyparty ,





Over and out

har inte så mkt tid och skriva så mkt i bloggen just nu, men det kommer snart. tiden asså. Men sammanfattar kort vad som händer iaf :D

allt jag hör e blaablaablaa.

Kommentera vell :) !


sliten..

nu har man börjat jobba igen.. upp 5, och kan ennu inte somna. Helvete. Aja, det går vell bra endån :)

Imorrn är sista jobbdagen, jippi ! skönt faktiskt, sen har jag åkt på nån jävla dunderförkylning, skitirriterande, så jag kanske missar innebandycupen i helgen :/ .

aja, nu låter det som att allt är skit men det är bara för jag är trött, sliten och har bombhuvudvärk. Så godnatt kära vänner, hoppas ni får den dära perfekta sovmorgonen jag inte har fått än. :)

och fan, varför skall det va så satans svårt?

Ett jäkla massa yr.

ja, gårdagen va vell som vanligt. En massa yrande, först åt vi en svingod middag hos Johans familj,( jag bor just nu hos Jonas så han är med mig överallt ) eller tvärtom. Aja, sen blev det förför krök hos Willy, sen förfest vid a7, sen goa o glada gick vi ner till hamnen och yrade loss bland allt folk. ojojoj, halv 5 blev det nattinatti. En lyckad kväll :)

Vaknade halv 4, då jonas syrra kom in o fråga om vi skulle med till affären och hyra film. Vi sprang yrvakna upp och tog oss till affären, hyrde 2 filmer, utrustade oss med cheesballs och godis, och sprang ner under våra äcken igen. TIll nu, då jag sitter och funderar om jag skall sova. Upp kvart över 5 igen, time to work. Planet går fan snart .

och året 2007 va ett helt okej år tror jag, men får hoppas att 08 blir galnare, rockigare, roligare !



Pussgodnatt !

RSS 2.0