Grattis Annie!

image99

Grattis Annie 18år :) <3

Hoppas kvällen blir lyckad! Skall snart till Äni på fest , grillning o grejer, sen in till staden. Ush, har inga pengar så jag får smaka på nyktert ikväll. Äh det blir nog kul :D not. ^^
:)

Avrundar med ett klipp.



Genrepet gick bra :) fast jag inte gjorde så mkt :P
har precis skrivit klart min uppsats om Satanism :O oooh, läskigt skit.

Avrundar kvällen med en låt som jag har fastnat lite för :) enjoy!

genrep!

skall snart kila in till säve för att genrepa inför morgondagens spexx. då vi skall filma! och vi har inte övat ett shit, woho! :)

Na-na-na!



trudiluttila! ^^

KLARADE SKITEN! WOHO!

Klarade matte C, nu är skiten över. jag kmr ALLDRIG MER RÄKNA MATTE I HELA MITT LIIIV! fyfan vad skönt ! :D

stressssssssss.

åhushfy. Helgen var superduper bra om man skall sammanfatta kort. :) fest både fredag och lördag och det va sjukt kul båda dagarna :D
Och scarfacekväll med pizza och tjocköl at porros igår, också väldigt stabilt. Och nu så är det bara fuckiiiing skolarbeten hitodit och helvetes o hans mor, orkar inte ! aja, veckan ut sen blir det lungna puckar. Och så får jag inte spendera en krona ända tills Sweden Rock heller, känns inge roligt det här.

Aja, men vi har ju solen iaf. :)


Magnolian.

Helgen spenderades på grönalund och i Storsdaden :D Va kul, lite otippat att jag fick pengatorsk på sista dagen och fick köpa en 12kronors baguett i Bredängs lokalbutik som blev min bästa kompis under söndagen.

Och helvete vad mycket skola det är nuuuu, helt galet. 3prov+2 inlämningsupgifter skall jag hinna göra i veckan fan, har börjat på Satanismuppsatsen och det går nog bra.

Imorrn är det Sandqviestudio och inspelningsdags för Ravens, jag är utnämnd fotograf och det kommer nog bli en rolig och lärorik dag. ¨

nu skall jag kila till Jonas och varva ner, Puss i ljumsken!

storstaden.

imorrn bär det av till Sveriges kärna, sthlm och gröna lund. Spännande..

:D

Körkort :D !

JAG HAR TAGIT KÖRKORT ! :D

Grymt skönt, det va som var så kul var att jag hade sagt att jag skulle köra upp den 22 maj till ALLA. Men så igår så ägde jag allehopen och det blev skitkula miner och reaktioner xD haha, så igår åkte vi mycket bil. Klinte, martebo, Kylaj osv..

Var först vid Marteboljuset sedan vid ett nerlagt Estniskt Barnspzykhus ute i skogen, shit.. Nånting man inte kommer glömma på et tag. Jag tror vi fick se marteboljuset som inte många andra har sett det på.. grymt annorlunda..




Grymt relaxxxing.

Helgen har vart störtskön tkr jag, lite party i fredags.
Tofta med Linnea,Jonte och Jonas i Lördags, första doppet och lite solbränna.
Partyhatts-chill med pool och bra musik på Lördagskvällen med Sandra, Andre, Carro, Jonas och lite Johan på Lördakvällen :) As-chill.
Och idag övningskört och sett mitt favoritlag vinna. Gudomligt!

En lungn och skön helg helt enkelt :)

Och jag har tappat bort sadden till min kamera så ni kan/får inte se alla roliga bilder jag har tagit under helgen. Sorry men jag skall hitta den försvunna kabelmuppen!

/ KillenmeddomvitaochhetabrillornasomheterRasmus.


All-round humör ! :D

Så var det helg igen :D .

Det blev som väntat ett stabilt IG på Matteprovet, i guess iallafall. Annars så har dagen varit grymt bra och solig :) Vi hade planerat att åka Inlines till Tofta imorrn ett par st, men så plötsligt e mina fucking inliner borta! Och förvånandesevärt så hade inga av mina kompisar rullskrillor storlek 47 aka storfot. Så det äventyret gick ju i stupet :/

Så det innebär att kvällen inte behöver hållas lungn, snart cyklar vi  in till staden och ser vad som händer. Förfest at Willys sen förmodligen party senare. Är på ganska bra humör till att göra alltmöjligt faktiskt :)

Ha en grym fredag folket ! :)

image98

hihi.

Fuck it.

Jag är så jävla skoltrött, jag skiter i Matten. Jag sover och hoppas att allt löser sig imorrn..
GAH!

It´s time som Abcent säger.

Ohyes. Lilla uppkörningen idag då, svaaaagt G. STABILT ! eller inte, men det va bara skitsaker jag glömde och sånt som jag blev lack på mig själv om. Men övning ger färdighet så det är bara och gasagasa och gasaa! :)

För övrigt har jag hittat en riktig skön ljudinställning på Mp3n och så är det Nationella imorrn som innebär att man måste nöta Derivata idag. Klappa händerna om du e riktig glad! smisksmisk.


åååååååååååh, fan jag kan typ inte lägga in bilder här! antingen är min data efterbliven eller så är hemsidan störd. :)


stabilt.

Stora grejen den här veckan är det dära jäkla nationella på Fredag. Måste bara klara det, alldrig att man har jobbat sig igenom hela fucking matte C och får Ig. nejnej! Så nu äre bara o pluggiplugga, annars så har jag lilla uppkörningen imorrn, något som jag fick reda på igår :S Liiite läskigt eftersom jag inte känner mig 100 % säker på allt men wtf, vad är det värsta som kan hända ^^ ?

och dagens gåta -,
 Vad händer om du lägger "denna sida upp" NER när du skall poppa popcorn?

suck on that jau! // RAHASAMANHASANDIDULO!

image96


( ^ = ^ )

:)              

det här med rubrik.

det är svårt det dära med att komma på rubrik. Ibland så går det inte helt enkelt.

Dagen har varit lungn :) Skola, fixat kort och signatur till det kommande körkortet. Hjälpt marre att bära ungn på Packis. Skrivit en uppsats om Spelmissbruk och skall nu gå in i den fantasktiska djungeln fylld med Derivator, tangenter, andragrads ekvationer och en jävlamassa yr. Matte C, nationella på Fredag och efter det är jag fan klar med all matte! FYFAN VAD SKÖNT. :)


tjingelingiling.
/ R

mitt i mellan filmen.

Nyheter på Tv.
Skapar en chans till blogginlägg. :)

Jadu.. Helgen har ju vart sjukt bra om man tänker efter, chill i Fredags. Oplanerad fylla igår, känns stabilt det här.
Och så en grym film på Tv + nynerladdad musik. Paradise!

Nu skall jag kila och sörpla vatten och käka knäckebröd med bregott färg Röd på ! keep in tutch. ( ? )


/ R

fyfan för att lägga in bilder här. Det fuckar ju ur :@ grrrrr...

Sunny days.

Solat idag, mkt skönt. Snart så skall vi ner och käka glass med Linnea :) Sedan så blir det grillning , kubb och chill hos Jonas ikv. Hoppas det blir mys. :)

Måste kila, PUSS !


Sjukt kul .

Sjukt skön dag igår. Jag, Max , Anna och Elias drog ner till Högklint på dagen och softade, solade och sänkte några exotiska läskedrycker.  Efter ngr timmar på världens bästa klint drog vi hem till max och käkade grillad hamburger :D , mmmm..

Sen så drog vi med Willy och Jonas och drog ut till Högklint igen för attt se På solnedgången och Röka pipa samt sänka några fina 3.5or. Skitmysigt, när det var svart som katten så kom vi på att vi skulle se Marteboljuset! Kul, så efter 1 timme med 6perienskitlitenMicra. Så var vi där, eller? Inte fan vet jag, ingen verkade veta. Så vi hittade inte skiten, Vilket fiasko. så vi busade lite istället. (hemlis) .


Och idag har jag bytt identitet till Mr. Flasher i en musikvideo.. mystiken tätnar.

image91

Razellteazz.

RSS 2.0