bläbläblääää!

HATA POLLENKUKJÄVLASKITBÖG!

så nu är jag lungn igen., jag har blivit snorförkyld, gud så kul nu inför valborg och allt , wiie. Det känns som det kmr bli en rolig Valborg iår iaf :D



Era snorisar. Hata pollen.


The Seed 2.0


'
Vaknade förkyld, Nationella B writing Engelska. Död. Solsken + The Roots = Livsglädje.

Fotboll ikv då :) Heja Sandrie & Linnea :D

/ R

4 dagar med Rasmus.

Då har man stadgat sig här igen, som vilken Söndag som helst.

Har hänt endel kuligt dom senaste dagarna, Stockholm men Willy och sett fotboll och druckit öl i burgerking-plastmuggar. Spenderat 4 timmar i en lodispark och suttit på "fylleberget" och bevittnat slagsmål. Och så matchen såklart :D En mysig torsdag!

Sen så i Fredags så blev det chill i Almedalen med lite folk först, sen smet vi ifrån ett par st och skulle gå till en fest. jag trotsade alla min hp5-kamrater och gick på Bingeby fest, vi gick dit och vände på en 5öring och så cyklade vi hem till mig Jag ,Jonas och Carro :) Så såg vi film och mobbade jonas för han är så kul när han sover xD haha.

Och igår var det utflykt med familjen, fick överlämna mina kompisar att dö i min källare, hörde dock att dom överlevde. Utflykten blev såklart problematisk, bil-problem . Såklart.

Sedan var det Rock-karusellen !.  Bra gig faktiskt,  Ravens kom delad 2a. Sedan var det Fääääst! Tuva 17år. Grattis !, va där ett tag och sedan blev våra kompisar lite utslängda så då gick vi allehopen ner till Packhuskällaren och fortsatte att dricka saft. Det va gott, Kl 4 öppnades dörren och jag snubblade in under mitt tecke.

Idag har det varit chill, käkat våfflor och tvättat en bil.

( Bilder från helgen kmr komma upp på facebook sen ! )

image90

/ Rasmus.


Rockkarusellen ikväll!

Rösta på Ravens Of Eden, det börjar 7. Va där.

!

Fullsmekkat.

Sitter här hos Tuva och Carro och glassar.
Imorrn det stockholm! .Aik-Dif står det på shemat, Willy blir min resekamrat . Kul!
Sen på fredag är det grillning och fest och viderae på lördagen så klarnar vädret upp och det blir Rockkarusellen final och Party at my homie Tuva som fyller år :D Wiiiiiiiiie :)


<3 keep it real.

som ni förstår så har jag inte så mkt tid och skriva nu ``


Knark.

Om man kunde knarka det här vädret skulle jag vara heltidsberoende.

Ett klokt citat av en klok vän. :) Och det stämmer nog fan, för jag har inte vart såhär pigg och glad på skitlänge :D Nu börjar vinterdepressionen tyna bort och solen kommer igen, idag va lixom första gången man gick med t-shirt och tyckte det va skönt. Solen är det bästa medecinen mot trötthet och nergångna smajlgropar. , Därmed basta. :)

Annars så har jag övningskört idag, och bokat in allt fram till uppkörningen , bara 1 månad exakt till uppkörning :O Läskigt! Sen så har Porro jag och Jonas tagit en Glass på glassmagasinet idag också :) Mysmys.

Nu är det bara tagga för Liverpool som gäller! 

 you'll never walk alone !

image88

:D Jippi!

Sammanfattning:

Helgen var kul med Fest i Fredags och Sthlm med laget i Lördags :)


Och så idag, japp. Idag så skulle jag skriva teoriprovet till B-körkort! Damn, lite nervöst och med tanke på att jag inte kände mig helt förberedd så var det lite nervigt. På dom 20 första frågorna så kände jag bara en stor suck.. det gick inte som jag tänkt mig. Efter lite mer flyt ända till fråga 70 så visste jag inte alls hur det gick, jag trodde det var kört för det va det jag kände och var inställd på. MEN.
När jag klickade på slutför prov så bemöttes jag av en grön text med GODKÄNT. wtf tänkte jag, 57 poäng ( 52 godkänt ) Inga poäng man får nobelpriset för men fan va glad jag blev :D

Sen gick jag och mamma och Fikade på Märtas Café och bokade massa körlektioner :) Imorrn kl 8 så kör vi igång, yeay!

Och sedan lagade jag en grym pasta el bacon till min familj, gud vad kvinnligt med den smällen tog jag. Och ikväll blir det bara att chilla med Jonas och dricka Ica Coca-Cola deluxe. Mm-M !

image87


En happyface på er :D  / R<3


Hoppas. !

jag hoppas och vet att det kmr bli en lyckad fest ikv :) känner det på mig!

partyparty! :)

Lake of fire.

har suttit hela dagen och pluggat till teoriprovet nu, nu är det bara slut-testet kvar på dom dära testen jag har på datan! Men jag är helt död nu så jag får ta det på söndag xD .

Och imorrn så är det fredag :D = Rolig skoldag och senare en förhoppnigsvis grym fest! , Lika bra jag skriver allt nu för jag kmr inte ha tid i helgen ^^ ,

Och på lördag så skall jag (antagligen ännu bakis/full) upp till Sthlm med innebandylaget och se Sm-finalerna i innebandy i globen! Go AIK!
 
woho, och på söndag blir det bara plugga Körkort igen, fullt upp. Nått som jag önskar att jag inte hade just nu.

image85

Från en målveten luftarian-vegan vid namn Rasmus hälsar jag härmed adjö.
Ha ett bra liv. <3

?..

Varför känns allt så hopplöst för..

Bank-korts-byte. i Regnet.^^

Detta jävla väder. Snö,Sol och regn, på en vecka. Typ. Ge oss sol och rensa bort allt annat skit! , Idag i regnet så gick jag och Julia på stan och fixade med våra bankomat kort, en syssla som tydligen skulle ta jäkligt lång tid :P Men en förtidspansionerad tant wannabe till hjälp så lyckade jag på rekordtiden 30 min att fixa ett nytt Visa-CARD med tillbehörande Internetbank dosa! Om 3 dagar kommer det *dregel* .

Bokat teoriprov nu också, måndag blir det, plugga!

Annars så blir det en lungn kväll i hope.. behöver lite andluft nu känner jag. ,

Puss på lilltån / ErrKåå. :)

image84

Aik-Hammarby 1-1 .

image83

vilken match! Så jävla nervös man var inför straffen, shit. Och vilket drag ! :D 1-1 . Det går uppåt., Det här klarar vi :)

Woho!

nu har jag inlett plugg inför teoriprovet !
har klarad båda faserna på testproverna ^^ Duktigt.

Derby ikv då :) ooohja!

Årets första glass.

Idag så har jag spelat innebandyturnerin! Ibk Skarphälls dagen , vi vann! wiho, fick en biobiljett och 4 kokt med bröd för besväret.

Och så har årets första glass tryckts ner också, på glassmagasinet. Mm-MM.
Nu är det Parlamentet och jordnöts-smör inhandlad av jonas himself som gäller. Lär bli stabilt.

En solig puss från en vinterbuttrig Rasmus.

...........

jävla söndagar.

Ratatat.

Äntligen fredag igen :D Skolan har vart perfekt, med sovmorgon, film, och ennu mera film! såg på film hela dagen, sjukt sweet :) Och vädret, got dammit!
Nu sitter jag här och taggar för fest och väntar på Annapanna :) Party ikv!

Ohja, det kmr bli skojsigt tror jag :)

image82

/ R

Universalbullen.



Fullsmekkad dag. Blir trött bara jag tänker på det, Godnatt. <3 :)

Burning flaaaag.

Man kan lindra allergi genom skratt. Med dom helt sanna orden börjar jag min blogg.

Och jag vet inte vad jag skall säga så med det här fantasktiska faktat avslutar jag mitt blogginlägg, " varje jordgubbe har 200 kärnor " .

:) vilket fiasko. ! skriver mer ikv , bye <3


kenya !

Åh. Nu har jag suttit 2-3 timmar med projektet.. är äntligen klar! Eng projekt drar musten ur en asså, men så är det :) Nu blir det en kaffe och en dush sen tagga inför att plugga till sista matte C provet som äger rum om 2 dar.

Fyfan det är så man kan spy på det, så jäkla mkt skit i skolan just nu.. men så är det. Jonas kmr hit så skall vi hilla lite iaf och sen ikv in och hämta farsan på Flyget :D ! 1 och en halv månad sist! damn, :P

image80

Nyktra på er :) // Rasmooous :)

Min syster är en rockstjärna.

Har vart en lungn dag, 1 lektion i skolan sen hem ^^ Såg på en Katastrof-film " Flood " . Jättevågor och jättehalvbra. Skrev sedan en Essä om den som jag skall lämna  in på inviduella valet sen ^^ Och så har jag sökt mitt första jobb efter beskedet. Det går säkert bra, kanske får jobba på en båt också, xD

Och så har jag filmat in min lillesyrras band! The popgirls, så skickade vi in det till Lilla melodifestivalen! haha, gulligt tyckde jag :P eftersom dom sjunger om 2 av mina kompisar så blir det extra gulligt ^^

Och så fick jag en klockren bok av anna och max idag med :D 600 helt nya "onödig fakta" skitkul! tack! :)

och imorrn kmr far hem.. det va ett tag sen.

Ps. Träffade Karin i skolan idag! Inte varje dag det nej! :) Ds

image79

den omedvetna elefanten. / R

Tack.

Det blev en lyckad fest igår tyckte jag iaf ^^ ploppade in folk från 6-10 xD men det bjöds på liveband,massa bus, fyllerkossor och hiphop battle, stage-dives samt en massa folk och dricka :D

Och tack för alla presenter allesammans! <3

och ris till alla apor som inte kom p.g.a en dum ursäkt.


image78

skall försöka blogga lite mera nu men jag har vart så trött på sistonde xD

Good Things.



Hata förkylning ! :(

RSS 2.0