Vi e pågång, vi e laddade vi e tända !

En lördag, en sen lördag. Igår efter jag trallat bort till min polare Hugo så satt det tre lustiga filurer i soffan, Hugo, Adam och fredrik. Dom bara satt där och garvade hela tiden åt ingenting och hade målat massa skumma målningar och dom flumma omkring i ungefär 20 minuter innan vi la fötterna på ryggen och skulle dra på fest vid Reno, när vi kom dit så såg man bara en massa 100 kilos epa bönder som halsade helrör och slogs, nej inte riktigt så men det va en massa bönder där var det till en början., Fredda drog, adam drog, jag och Hugo blev kvar, förvirrade bland folket. Tur att det kom ungefär 30 st man kände efter ett tag iaf, men helvette vad trångt det va där nere . rena rama minimi insparken!

sen kom partydödarna, Snuten. Så vi drog vidare till en annan fest där domsomalldrigblevsnut dödarna kom , Securitas, så vi fick dra där också.

Halvförbannade drog vi till McDonalds för käk,där Hugo drog upp en massa teorier om hur blommor skall växa som bäst. Efter ett djupt blomsamtalsämne drog vidare tillbaka till nån annan "fest" vid Rusta typ, där vi lika snabbt som vi kom drog därifrån, i regnet, kl 4 på morgonen. Då drar jag och willy upp en sång " Vi e på gång, vi e laddade vii e tända ! " verkligen fel sång på fel plats, på fel tidpunkt, men den värmde ändå.

Sen var vi hemma, fan va skönt det va, mindre skönt va det imorse när pappa ringde klockan kvart i 4 o väckte oss. Då var det mörkt igen, så vi missa hela ljusperioden idag, jävla vinter.

Kvällen tillbingades med Fredda och kom på idén att se Titanic och käka kex med ost på. Men nej, det blev Papa Raul med hallon+mandarin saft och russin kväll ist, jaja, chill va det iaf.

Cya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0